Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

7. 10. 2024

Dobrovolnictví - šance pomáhat a získat nové zkušenosti

Dobrovolnictví - šance pomáhat a získat nové zkušenosti

Naše škola se hrdě angažuje v dobrovolnictví a každý rok otevírá dveře novým zájemcům o tuto smysluplnou činnost. Letos se úvodní informační schůzka se zástupcem organizace Adra a školní koordinátorkou dobrovolnictví konala již 30. září. Dalším krokem pro žáky, kteří mají zájem se do dobrovolnictví zapojit, je vstupní školení, které se uskuteční 8. října 2024 v Nemocnici Milosrdných sester. Po absolvování školení budou mít studenti možnost pomáhat v sociálních a zdravotnických zařízeních v Kroměříži, a to buď individuálně nebo formou skupinových aktivit.


Naše škola dobrovolnickou činnost žáků dlouhodobě podporuje, neboť díky této aktivitě žáci pomáhají potřebným, získávají cenné zkušenosti, rozvíjejí své sociální dovednosti a přispívají k rozvoji komunity. Pokud byste se rádi připojili, neváhejte se obrátit na školního koordinátora Mgr. Barboru Malou nebo sledovat naše FB stránky pro další informace.

 

Mgr. Malá Barbora

koordinátorka dobrovolnictví