Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

30. 5. 2024

Ocenění v rámci projektu “Kraje pro bezpečný internet”

Ocenění studenti

Dne 29. května se v sídle Zlínského kraje uskutečnilo slavnostní předávání ocenění soutěží, které jsou součástí projektu Kraje pro bezpečný internet. Naše škola se této soutěže zúčastnila prostřednictvím žáků druhých ročníků, kteří prokázali mimořádné znalosti a dovednosti.


Ve středoškolské kategorii byl za vynikající výkon oceněn Vojtěch Daňo ze třídy 2.B. Jeho úspěch je důkazem odhodlání a snahy, které jsou charakteristické pro naše studenty a pedagogický tým. Srdečně Vojtovi k tomuto úspěchu gratulujeme!  

Projekt Kraje pro bezpečný internet je iniciativa Asociace krajů České republiky, která si klade za cíl rozšířit povědomí o rizicích spojených s používáním internetu a o strategiích prevence. Tento projekt je zaměřen na širokou cílovou skupinu, zahrnující děti, studenty, rodiče, pedagogy, sociální pracovníky, seniory a policisty.
Mezi strategické partnery projektu patří renomované společnosti jako Microsoft, Gordic a CZ.NIC, které svým zapojením přispívají k bezpečnějšímu digitálnímu prostředí pro všechny.

 

Mgr. Michal Pátek