Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

20. 10. 2023

Pořádali jsme soutěž v úpravě lůžka

Pořádali jsme soutěž v úpravě lůžka

Dne 16. 10. 2023 se na naší škole již tradičně konala soutěž v úpravě lůžka. 


Pět vybraných žákyň a jeden žák mezi sebou změřili své síly ve stlaní lůžek a v komunikaci s pacientem.

V úvodu soutěže si žáci vylosovali čísla lůžek, u kterých následně soutěžili, připravili si pomůcky potřebné k úpravě lůžka a vyrazili plnit zadaný úkol. Tím bylo ustlání lůžka bez pacienta v co nejrychlejším čase, splnění hygienických požadavků, zohlednění funkčnosti a také estetické stránky, což rozhodně nebylo jednoduché. Druhým úkolem bylo prokázat své teoretické  znalosti v testu. Zbylí spolužáci se po dobu soutěže stali hodnotícím publikem, měli tak za úkol sledovat své spolužáky, povzbuzovat je a následně dát svůj hlas tomu, který byl pro ně tím nejlepším.

Výkony soutěžících hodnotila dle stanovených kritérií odborná porota z řad vyučujících odborné výuky. Všechny výkony soutěžících byly skvělé, výhru ovšem mohli získat jen ti opravdu nejlepší. Po sečtení bodů vyhlásila moderátorka první tři místa – na prvním místě se s největším počtem bodů umístila Pavlína Čížová, druhé místo obsadila Zuzana Janoštíková a na třetí příčce skončila Veronika Mrhálková. Děvčata získala nejen hodnotné poukázky od sdružení Harmonie, ale i pamětní diplomy. Všem moc gratulujeme! V závěru soutěže byla ještě udělena cena diváků, kterou získala Zuzana Janoštíková.  

Za vydařenou akci bych ráda poděkovala všem vyučujícím, které se podílely na přípravě soutěžících a soutěže, porotě za objektivní hodnocení a moderátorce Mgr. Barboře Malé za příjemné provedení celou soutěží.