3. 3. 2023

Hodiny Zdravotní tělesné výchovy pod vedením fyzioterapeutky

Hodina tělocviku pod vedením fyzioterapeutky Dagmar Paciorkové

V období od 31. 10. 2022 až do 27. 2. 2023 probíhala v rámci předmětu Zdravotní tělesná výchova pro třídu 4.S několikahodinová, jak teoretická, tak i praktická výuka terapeutických technik a metod pod vedením fyzioterapeutky Dagmar Paciorkové.


Ke každému z nás měla individuální přístup a pomáhala nám s danou problematikou každého cviku. Teoreticky nás připravila na praktickou výuku, kterou jsme následně zakončili námi vytvořenou cvičební jednotkou, kterou hodnotila paní terapeutka Dáša společně s naším třídním, panem učitelem Botkem, který je zároveň i vyučujícím předmětu ZTV.

Dostali jsme také různé materiály, které budeme moct využít v budoucnu. Hodiny s paní Dášou nás moc bavily a myslím, že jsme získali i nové dovednosti do života.

Aneta Smetanová, 4.S

 

 

Zapojení odborníka z praxe do výuky předmětu Zdravotní tělesná výchova na SZŠ Kroměříž bylo realizováno v rámci projektu Implementace Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání pro území Zlínského kraje II. Tento projekt byl spolufinancován Evropskou unií - Evropskými strukturálními a investičními fondy v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání.

Loga